Familieterapi for familier med voksne børn og forældre samt voksne søskende

Omtrent halvdelen af de familier, som søger hjælp hos mig, er familier, hvor børnene er blevet voksne og ofte også har forladt reden. For nogle er der gået hårdknude i kommunikationen og det er blevet svært at være sammen på en rar måde. Og andre oplever helt at have opgivet kontakten til hinanden. Her er familieterapi en stor hjælp til at finde nye og bedre måder at være sammen på for både voksne børn og forældre samt voksne søskende.

Oplever I som voksne søskende, voksne børn eller som forældre til jeres voksne børn, at det er svært at være sammen på en god måde i jeres familie? Så er familieterapi måske svaret for jer. I bund og grund så er det aldrig for sent at reparere på relationerne.

 

Hvordan foregår familieterapi?

Når I starter i familieterapi, foregår det på den måde, at I kommer ind til mig som samlet familie, den første gang vi mødes. Her finder vi i fællesskab frem til det, som fylder hos jer hver især. Så vi får konkretiseret, hvad der er vigtigt for jer, at vi taler sammen om.
Ofte er det ganske små ting, der skal til, for at skabe store ændringer i jeres måder at være sammen på. Sammen finder vi ud af, hvad I kan gøre anderledes for at få det bedre sammen.

Nogle familier oplever at en enkelt samtale er tilstrækkelig hjælp og kan nøjes med det. Men mange familier har brug for mere tid og flere samtaler. Og her giver det mening at starte et forløb op. En samtale varer cirka halvanden time.

 

Lidt om mig som terapeut

Gennem mit professionelle virke har jeg mange års erfaring med rådgivning og samtaler med familier, der er udfordret på forskellige måder. Jeg er uddannet med en kandidat i pædagogisk psykologi og desuden uddannet børnerådgiver samt pædagog. Så med en 4-årig efteruddannelse som familieterapeut oveni har jeg skabt mig en solid videns- og erfaringsplatform at orientere mig ud fra, når jeg skal hjælpe jer som familie til at få det bedre sammen. Jeg er i øvrigt selv mor til tre børn (store som små), og kender derfor også selv til alle familielivets facetter på godt og ondt.

 

Få gratis råd og vejledning

Går I rundt med overvejelser eller tvivlsspørgsmål om at starte i familieterapi, så ring til mig på 27521159. Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale over telefonen. Her kan vi sammen undersøge, om familieterapi hos mig er den rigtige løsning for jer. Og I har mulighed for at få svar på de spørgsmål, I sidder med. I kan også sende mig en SMS eller en mail, så ringer jeg jer op.
Se kontaktinfo her
Se priser her 
Har I allerede besluttet jer for at starte i familieterapi, har I mulighed for at booke en tid online her

Luk menu