fbpx

Hvad psykoterapi hjælper på?

Tænker du på at starte i psykoterapi, Så læs med her:

– Skåret helt ind til benet kan man sige, at psykoterapi er en hjælp til dig, som døjer med noget, der påvirker din livskvalitet her-og-nu.

 Det kan være, at du har ”gamle sår” fra barndommen, som du har brug for hjælp til at hele? Eller det kan være, at noget i dit liv er særligt svært, som du ønsker redskaber til at ændre på? Måske er du ensom eller måske oplever du at det er for sårbart for dig at mærke tillid i dine nærmeste relationer? Måske lever du med angst eller depression inde på livet eller måske noget helt fjerde?

 

Sådan virker psykoterapi

Vi mennesker er helt grundlæggende sociale væsner. Vi udvikler os i relationerne til betydningsfulde andre. Derfor er det i psykoterapien et vigtigt element, at du vil opleve at blive lyttet til, talt med og virkeligt blive set. Sammen skaber vi et rum, hvor vi kan tale og være sammen om det, som er vigtigt for dig, på nye og andre måder end du måske er vant til. Sammen undersøger vi, hvordan tidligere og nuværende erfaringer med andre mennesker har indflydelse på din livskvalitet her- og- nu. Og gennem nye erkendelser vil du blive mere rustet til at leve det liv, du drømmer om på den måde, som giver mening for dig. 

 

Rent professionelt?

Det har stor betydning for mine egenskaber som psykoterapeut, at jeg selv har gjort mig personlige erfaringer med terapi. At jeg har gennemgået en personlig udviklingsproces. Det er klart nemmere at gå forrest og vise en vej, man i forvejen selv kender. Foruden de personlige kompetencer jeg nævner, er jeg uddannet med en kandidat i pædagogisk psykologi og derudover har jeg taget en 4-årig efteruddannelse som familie- og psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring med samtaler med både børn og voksne i svære livssituationer og blandingen af uddannelse og praksiserfaring har virkeligt rustet mig til mit arbejde som psykoterapeut.
For et mere specifikt CV kan du kigge her

 

Har du overvejelser om at starte i psykoterapi?

Så kontakt mig på 27521159 for en gratis indledende samtale over telefonen. Her kan vi sammen finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig. Du kan også sende mig en mail eller en SMS. 

For nærmere kontaktoplysninger tryk her
Har du allerede besluttet dig for at starte i terapi, kan du booke tid her

Se priser og ydelser her 

Kh. Saskia Carlsen

 

KONTAKT MIG I DAG 

Luk menu