fbpx

Få hjælp hos en certificeret parterapeut i København

Terapi for par

 

 I parterapi får I hjælp til at få det bedre sammen.
Parterapi er en støtte for jer, når I oplever en krise i jeres forhold, som I ikke selv uden videre kan løse. Det kan være, I har utroskab imellem jer eller andre tillidsbrud, som gør det svært at finde tillid til hinanden.

Parterapi kan også være en hjælp for jer, som har haft det svært sammen gennem lang tid og ønsker at få det godt igen og genfinde gnisten. Det kan være I lever mere sammen som venner end som partnere. Måske er jeres sexliv er gået i stå eller måske er jeres glæde og tilfredshed ved forholdet og ved hinanden er blevet mindre. Måske savner I nærhed og intimitet eller måske oplever I, at I skændes ofte og voldsomt og har brug for hjælp til at kommunikere på nye måder.

Uanset årsagen, så er parterapi en hjælp, når I oplever ikke selv at kunne bryde med de mønstre, som spænder ben for, at I kan have det rigtig godt sammen. 

I nogle tilfælde er parterapi en hjælp, når et par er i tvivl om, hvorvidt de skal blive i forholdet eller bryde som par. Der hvor et par beslutter, at afslutte forholdet, er parterapi en hjælp til at få brudt på en mere afklaret og mindre konfliktfyldt måde. 

 

 

Hvad kan parterapi hjælpe med?

 

I et I parterapien arbejder vi med det, som er udfordrende imellem jer. Vi har også vores fokus rettet mod det, som stadig fungerer godt imellem jer. Der er som regel et både- og.

I får hjælp til at sige dét højt, som I ellers har svært ved at sige til hinanden. Og svært ved at høre. Det kan også være, at I har sagt det tusinde gange før, men i terapien hjælper jeg jer med at tale sammen på nye måder og virkeligt lytte til hinanden.
På den måde finder I ny og større forståelse for hinanden. Helt grundlæggende er det mest betydningsfulde virkemiddel i terapien, at I får en tættere og mere intens kontakt til hinanden igen.

Det er ikke usædvanligt, at den ene part i forholdet udtrykker en modstand eller tvivl om at skulle starte i parterapi. og at det for den anden part kan føles som om, der skal hives og trækkes for at komme i gang.
“Hvordan skulle det kunne hjælpe os, at tale med en fremmede om vores udfordringer?” Og “Kan det virkeligt passe, at vi ikke kan løse det her selv?”, er naturlige spørgsmål at stille sig selv forud for et forløb. For nogle føles det nemlig meget grænseoverskridende at starte i terapi.
Heldigvis er det sådan, at når så først skridtet er taget og forløbet er startet, så oplever langt, langt de fleste faktisk, at det er meget hjælpsomt. Og min erfaring siger mig også, at forestillingen om, hvordan det må være at gå i terapi ofte er meget mere udfordrende end virkeligheden. 

 

Lidt om mig som terapeut

 
Gennem mit arbejde inden for pædagogik, psykologi og terapi, har jeg mange års erfaring med rådgivning og samtaler med mennesker, som har det svært af forskellige årsager. Jeg har specialiseret mig i at skabe tættere og stærkere bånd mellem mennesker i deres nærmeste og mest betydningsfulde relationer. 
Jeg er uddannet med en kandidat i pædagogisk psykologi samt uddannet som pædagog og børnerådgiver. Og med en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse med speciale og parterapi og familieterapi oveni, har jeg skabt mig en solid videns- og erfaringsplatform at orientere mig ud fra, når jeg skal hjælpe jer som par til at få det bedre sammen.
 

 

Hvordan foregår parterapi?

 

Når I starter i parterapi kommer I sammen ind til mig den første gang.En session varer 90 minutter.
Jeg arbejder ud fra et oplevelsesorienteret perspektiv, hvilket betyder, at jeg er optaget af det, som sker imellem jer i rummet hos mig. Jeres måder at være sammen på derjemme afspejler sig vores rum imens jeg er deltagende. Og i momentet kan jeg derfor hjælpe jer til at finde det frem hos jer selv og hinanden, som I har brug for, for at I kan få det bedre sammen.
De erfaringer I gør jer med at være sammen på nye måder i rummet hos, mig vil I mærke til, når I træder ud af rummet også. Derudover vil I opleve at have fået talt om vigtige emner i jeres relation, som I måske før har haft svært ved at være sammen om. 

  

Få gratis råd og vejledning

 

Overvejer I at starte sammen i parterapi, så kan I ringe til mig på tlf. 27521159 for en gratis afklarende samtale over telefonen. Her kan vi få talt sammen om, hvordan jeg kan hjælpe jer. Alternativt kan I sende mig en mail, som jeg vender hurtigt tilbage på via kontaktformularen på siden her. 

For mere kontaktinformation klik her

For online-booking klik her

Se priser her

 

KONTAKT MIG I DAG

Luk menu