fbpx

 

Parterapi

 I parterapi får I som par hjælp til at få det bedre sammen.
Parterapi er en støtte for jer, når I oplever en krise i jeres forhold, som I ikke selv uden videre kan løse. Det kan være, I har utroskab imellem jer eller andre tillidsbrud, som gør det svært at finde tillid til hinanden.

Parterapi kan også være en hjælp for jer, som har haft det svært sammen gennem lang tid og ønsker at få det godt igen og genfinde gnisten. Det kan være I lever mere sammen som venner end som partnere. Måske er jeres sexliv er gået i stå eller måske er jeres glæde og tilfredshed ved forholdet og ved hinanden er blevet mindre. Måske savner I nærhed og intimitet eller måske noget helt fjerde.

Uanset årsagen, så er parterapi en hjælp, når I oplever ikke selv at kunne bryde med de mønstre, som spænder ben for, at I kan have det rigtig godt sammen. 

 

Hvad kan parterapi hjælpe med?

I et parterapeutisk forløb arbejder vi konkret med, at I taler og lytter ind i det, som I oplever som udfordrende i jeres parforhold. Fri for forsvar og anklager. Vi har også vores fokus rettet mod det, som stadig fungerer godt imellem jer. Der er som regel altid et både- og.

I får hjælp til at sige dét højt, som I ellers har svært ved at sige til hinanden. Og svært ved at høre. Det kan også være, at I har sagt det tusinde gange før, men i terapien hjælper jeg jer med at tale sammen på nye måder og virkeligt lytte til hinanden.
På den måde finder I ny og større forståelse for hinanden. Helt grundlæggende er det mest betydningsfulde virkemiddel i terapien, at I får en tættere og mere intens kontakt til hinanden.

Lidt om mig som terapeut

Gennem mit arbejde inden for pædagogik, psykologi og terapi, har jeg mange års erfaring med rådgivning og samtaler med mennesker, som har det svært af forskellige årsager. Jeg er uddannet med en kandidat i pædagogisk psykologi samt uddannet som pædagog. Så med en 4-årig terapeutisk  efteruddannelse oveni har jeg skabt mig en solid videns- og erfaringsplatform at orientere mig ud fra, når jeg skal hjælpe jer som par til at få det bedre sammen.

 

Få gratis råd og vejledning

Overvejer du og din partner at starte sammen i terapi sammen, så kan I ringe til mig på tlf. 27521159 for en gratis afklarende samtale over telefonen, hvor vi taler sammen om, hvordan jeg kan hjælpe jer. Alternativt kan I sende mig en mail, som jeg vender hurtigt tilbage på.
For mere kontaktinformation klik her
For online-booking klik her
Se priser her

 

KONTAKT MIG I DAG

Luk menu